Løbende vil du have mulighed for at tilmelde dig åbne arrangementer og de bliver slået op her:

Kom til åbent foredrag

Hvor: Ballerup

Hvornår: 27. maj 2020 19:00 - 21:00

Book din billet: Ja tak - jeg vil gerne være glad og optimistisk

"Optimistisk og Glad med vilje"

Dobbelt foredrag med Henrik Mathiasen og John Harmsen.

2 af Danmarks mest benyttede foredragsholdere har slået sig sammen. Det betyder, at du kan få 2 inspirerende foredrag samme aften – for ens pris.

”Selvom det er sjovt, kan det jo godt være rigtigt” er en klassisk tilbagemelding for de energifyldte foredrag. ”Klog underholdning” er en anden. Forkæl dig selv og din mentale sundhed. En helt igennem lærerig optimistisk aften, fyldt med glæde og grin, der vil give dig følgende mentale redskaber:

- Få formlen på optimisme

- Styrk dit personlige brand

- Få brugbare mentale værktøjer

John Harmsen er stifter af Arbejdsglæde Ministeriet.

John har lavet både TV og radio indenfor arbejdsglæde og kundeservice. Derudover laver John impro-comedy og har spillet fodbold på ”Komiker-Landsholdet”. Johns personlige historie og rørende historie viser, at ændrer man mindsettet på sine vilkår, ændrer vilkårene sig på magisk vis. John har referencer fra de fleste kendte private og offentlige arbejdspladser igennem de sidste 19 år.

Henrik Mathiasen er foredragsholder, bestseller forfatter og erklæret optimist.

Gennem 15 år har Henrik uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimisme. Tusindvis af ledere og medarbejdere har købt sig ind på de simple, mentale værktøjer, der skaber resultater. Henrik er desuden stifter af Award Showet for Årets Optimister, der hylder de danskere, som trodser modgang på inspirerende vis.