Info om Nyhedsbrev og Datapolitik – Vi passer godt på dine data

1. Nyhedsbreve fra JohnHarmsen.dk

Ved brug af kontaktformularer på sitet tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra John Harmsen.dk
Du kan naturligvis altid afmelde dig med et enkelt klik.
Med nyhedsbrevet får du adgang til gratis webinars og arrangementer. Du modtager lejlighedsvis tilbud på arbejdsglæde-relateret produkter, foredrag og kurser, samt får ny viden om arbejdsglæde, motivation og optimisme. Du får gratis adgang til webinars, arrangementer og nyheder indenfor arbejdsglæde.
Dine oplysninger deles aldrig med 3. part, men forbliver hos os, så længe du ønsker det.

2. Persondatapolitik

JohnHarmsen.dk er dataansvarlig. Kontaktoplysningerne er: John@JohnHarmsen.dk Tlf. 70 207 907.

JohnHarmsen.dk udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Håndteringen bliver løbende tilpasset i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du, ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos JohnHarmsen.dk, og afgiver dine personoplysninger, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af JohnHarmsen.dk.

3. Hvordan indsamler JohnHarmsen.dk personoplysninger?

Det sker på følgende vis:
Når du vælger at købe et foredrag, kursus eller workshop hos JohnHarmsen.dk
Hvis du tilmelder dig et af vores kundearrangementer, eller deltager i en konkurrence, arrangeret af JohnHarmsen.dk
Hvis vi har ringet til dig, mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg, og her fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail.
Hvis du på vores hjemmeside beder om at få materiale tilsendt, eller gratis e-bog.

Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Når du betaler for dit produkt eller din ydelse i Shoppen indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til vores betalingstjeneste-udbyder, inklusiv information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.
Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

4. Hvilke informationer indsamler JohnHarmsen.dk?

JohnHarmsen.dk indsamler blandt andet følgende personoplysninger: Navn, telefonnummer e-mailadresse, landsdel.

5. Hvad er formålet med indsamlingen?

Formålet med indsamlingen af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:
Behandling af din reservation eller booking af foredrag, kursus eller workshop hos JohnHarmsen.dk
Kontakte dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder indenfor arbejdsglæde, motivation og optimisme.

6. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder:

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger JohnHarmsen.dk behandler om dig.
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, JohnHarmsen.dk har registreret om dig.
Du har ret til at få slettet de personoplysninger JohnHarmsen.dk har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter JohnHarmsen.dk alle oplysninger, som JohnHarmsen.dk ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
Du kan også kontakte JohnHarmsen.dk, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen, eller andre retlige forpligtelser. Anmodningen fremsendes til: John@JohnHarmsen.dk

JohnHarmsen.dk vil hurtigst muligt efter modtagelsen af din anmodning, behandle denne. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger JohnHarmsen.dk om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. JohnHarmsen.dk kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).