Træn selv din mentale robusthed

Den nyeste hjerneforskning viser, at vi fysisk kan forandre vores hjerne. Hjernens sammensætning tillader, at vi med træning, kan ændre vores måde vi tænker på, og øge vores mentale robusthed. På bare et par uger med seriøs træning kan du opnå mærkbare resultater.

Vores job og et travlt familieliv sætter hele tiden større krav til hvad vi skal kunne formå. Nogle familier har så travlt, at deres logistik og evne til at planægge alt det de skal nå, vil få produktionsfolk til at kigge misundelige på dem. Det er ret vildt hvad vi formår at presse igennem på en uge.

Ældre mennesker kigger hovedrystende på os når vi fortæller dem, hvad vi skal nå på en uge. Det foregik i et andet tempo dengang. Og spørgsmålet er om det kun bliver værre herfra?
Hvis du er én af de, der tror det, og du ofte føler dig træt og i presset situationer, så er det med at gå i mental træning. Nu.

De næste uger vil jeg her på bloggen præsentere dig for 6 lette, men super effektive øvelser, der kan øge din robusthed.
Der findes 6 vigtige områder og øvelser til træning af din mentale robusthed.
Og den første er ret hyggelig.

1: Få noget søvn!
Læg dig til at sove. Uanset hvad du bilder dig ind at du kan klare dig med af søvn, har vi mennesker behov for min. 7 timers uafbrudt søvn. Får du oftest mindre end dette betaler du prisen senere. Eller måske allerede nu?

Tjek dig selv: Er du ofte træt i løbet af dagen? Glemmer du ting? Bliver du let irritabel?
Det kunne lyde som om at du har overtræk på din søvn-konto…

Der sker noget magisk med din hjerne når du sover: Den bliver mere robust.
Giv TV ét i sovev%A