“Det startede med en lille mus, og en and uden bukser på…”

”Husk på, at det hele startede med en lille mus…” Citat Walt Disney

Dette citat fortæller ret tydeligt, at selv Disney-koncernen blot var en lille bitte biks engang, Og som startede med idéen om det der skulle blive til bl.a. Mickey Mouse.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at Walt Disney måske har siddet, først nede i banken, sidenhen i det lokale erhvervsnetværk og fortalt om sin idé:

”Jeg forestiller mig et eventyr om en lille kvik mus, der har en fjollet hund, opkaldt efter en planet. Musen er vild med en sød lille pige-mus, og begge kender de en and, der går rundt uden bukser på, og som er både hidsig og ret uheldig.
Anden er forelsket i en dame-and, men har virkelig svært ved for alvor at få scoret hende. Heldigvis er der i eventyret også en and, der klarer sig ret godt. Så godt, at anden kan svømme i sine egne penge…
Hva´sir I til det? Er I klar til at låne mig en masse penge?

Mon ikke både banken eller netværket ville svare: ”Det er fint kaptajn Bimse. Ikke mere vin til dig. Tilbage til virkeligheden… ”

Vi ved at alle, at Anders And & Co. Er blevet en pæn stor succes. Men det hele startede med historien om en lille mus.

Hvis du selv går med et ”eventyr” inde i dig, men hvor status lige nu er, at der virkelig er langt til målet, så husk på historien.
Rom blev jo ikke bygget på en dag, som man siger.
Så hvad enten du vil springe ud som selvstændig, vil skifte karriere, revolutionere arbejdsmiljøet der hvor du arbejde, eller noget helt fjerde, så starter selv den længste rejse med det første skridt.

God fornøjelse ☺
De bedste hilsner
John Harmsen

Skriv et svar