Din daglige “Tosse-time”

Tosse-timen – Hver eftermiddag
– sådan får du energi sidst på dagen

Kender du det, at du sidst på dagen på jobbet er ved at være lidt flad?
Du har svaret på tusinde spørgsmål, talt i telefon adskillelige gange, og har i det hele taget haft ret travlt. Og nu er du ved at være godt flad.
Du har i øvrigt også kigget på dit ur mange gange for at se, hvor længe der er til at du har fri.

Klokken ringer…
Men så. hører du den magiske lyd. Den der klokke som I har aftalt skal tilkendegive, at nu begynder dagens ”Tosse-time”.
Og DET glæder du dig til. For enten har du selv et par ”tosse-tricks” i ærmet som du glæder dig til at fyre af. Eller også glæder du dig til at se hvad dine kolleger har fundet på.

Uanset hvad, så ved du, at de skøre påfund i jeres ”Tosse-time” giver dig og dine kolleger masser af energi og gode grin.
Det er ikke sådan, at alle ”tosser” rundt i en hel time. I skal jo også arbejde lidt.
Nej, ”Tosse-timen” er mere den time på dagen, hvor I har aftalt, at I må fjolle lidt ekstra i løbet af timen.
På den måde får I alle mere energi sidst på dagen, og går grinende ud af døren når I skal hjem. Og du ”risikerer” endda at glæde dig til næste arbejdsdag, hvor I skal ”tosse” lidt igen.

Cheferne er også glade
De kan nemlig mærke energien og arbejdsglæden blandt personalet. Og de ved, at netop dette giver gladere, mere produktive og kreative medarbejdere.
Hvilket i øvrigt også smitter positivt af på både lysten til f.eks. at yde en sublim kundeservice, og at sygefraværet falder når vi er glade på vores job.

Så skynd dig at foreslå dit arbejde, at I indfører en fast daglig ”Tosse-time”.
God fornøjelse med Tosseriet…☺

John Harmsen

Skriv et svar